Potreban vam je prevod dokumenata, radova, marketinških materijala, web sajta ili nečeg drugog i sada razmišljate da li je ovo posao koji možete sami da uradite. Hm. Ukoliko imate sveobuhvatno i duboko znanje jezika na koji je potrebno napraviti prevod, višegodišnje iskustvo u ovom poslu i dovoljno vremena, sasvim je sigurno da je odgovor „Da“. U suprotnom najbolje rešenje jeste angažovanje agencije za prevođenje budući da ovakva saradnja za vas ima sledeće prednosti.

Prevodilačka agencija vaš partner

Dobra prevodilačka agencija nije tu samo kako bi vam pružila uslugu prevođenja. Naprotiv, ona će vas upoznati kao klijenta, shvatiti sa kojim se problemima i potrebama suočavate i postati vaš partner koji vam stvara dodatnu vrednost svaki put kada sarađujete.

Agencija za prevođenje je tu kako bi sa njom podelili svoj posao i zauzvrat dobili najbolju moguću uslugu i prijatno iskustvo koje će vam pomoći da lakše ispunite svoje ciljeve.

Brzo obavljanje velike količine posla

Ovo je zasigurno jedna od značajnijih prednosti rada sa prevodilačkom agencijom – ona na raspolaganju ima veći broj prevodilaca i, samim tim, u stanju je da za kratko vreme efikasno prevede veliku količinu materijala.

Istovremeno, pored brzine, agencija garantuje kvalitet, lekturu i poštovanje prevodilačkih standarda osiguravajući vam neometano dalje korišćenje prevoda za potrebne svrhe.

Specijalizovanost i profesionalnost

Bez obzira da li vam je potrebno prevođenje tehničke dokumentacije, dokumenata ili literature koji su vezani za neku specifičnu oblast, prevodilačka agencija poseduje prevodioce koji su specijalizovani baš za branšu koja vam je potrebna.

Zašto je ovo važno?

Svaka oblast sa sobom nosi specifičnu terminologiju i pravila i potencijalne probleme koje je neophodno znati, poštovati i odmah rešiti. Upravo se zato prevodioci specijalizuju za tačno određene oblasti.

Šireći svoje znanje omogućavaju vam da dobijete dokumenta koja su pravilno prevedena i tako sprečavaju mogućnost dolaska do bilo kakvog zastoja prilikom korišćenja ovih prevoda.

Sve na jednom mestu

Agencija za prevođenje vam omogućava da, na jednom mestu, dobijate rešenje za prevod dokumenata na bilo koji jezik, sa ili bez overe sudskog tumača.

Drugim rečima, agencija vam na raspolaganje stavlja veliki broj stručnjaka koji vas, pored usluge prevođenja, mogu posavetovati šta vam je tačno potrebno u konkretnom slučaju. Recimo koje zahteve je neophodno da prevedeni dokument ispuni (postoji razlika u zavisnosti od toga da li se prevod koristi za komunikaciju sa zvaničnim ustanovama strane zemlje ili je u pitanju prevod medicinske dokumentacije, prevod dokumenata za studiranje ili traženje posla u inostranstvu…).

Takođe, da li je potrebno revidirati i/ili lektorisati dokument, a ukoliko vam je potrebno usluga usmenog prevođenja, da li je u konkretnom slučaju, bolje odlučiti se za simultano ili konsekutivno prevođenje.

Ušteda novca

Angažovanje agencije za prevođenje donosi pogodnosti i za kompanije. Prvo i osnovno tu je ušteda novca. Kada se uspostavi trajna saradnja i sama cena prevoda biće niža – ne zaboravite, dobra prevodilačka agencija je vaš partner i tu je kako bi vam zaista pomogla i bila od koristi.

S druge strane, stalna saradnja znači i da nema potrebe za stalnim objašnjavanjem šta vam je tačno potrebno jer će vaša agencija za prevođenje unapred to znati.

Kontaktirajte nas za besplatnu procenu cena za Vaše prevode