Brzi, stručni i povoljni prevodi vaše dokumentacije – Alfa prevod

Prevod dokumenata i različitih materijala za nas nije samo prepisivanje slova i reči na stranom jeziku. Mi u prevodilačkoj agenciji Alfa prevod znamo da u ovim dokumentima leže Vaše nade, planovi, a ponekad i čitava jedna budućnost. I zato, kada je u pitanju prevođenje Vaših dokumenata i materijala, tu nema mesta za greške, lapsuse i nepažnju.

Vama na usluzi za sve vrste prevoda.

Bez obzira na to za koji jezik tražite prevod sa ili bez overe sudskog prevodioca Alfa prevod je tu za Vas. Na raspolaganju vam, na jednom mestu, stoje iskusni stručnjaci za sve svetske jezike koji Vam pružaju:

  • Vrhunski kvalitet prevodilačkih usluga
  • Prilagodljivost vašim potrebama
  • Poštovanje privatnosti informacija u dokumentima koji se prevode
  • Svaki vid pomoći, uputstava i deljenja informacija koje su Vam potrebne.

Agencija Alfa prevod radi na prevođenju ličnih dokumenata, diploma, poslovnih papira, medicinske dokumentacije… Takođe, nudimo uslugu prevođenja i svih promotivnih materijala i tekstova, web sajtova, reklamnih materijala, naučnih i drugih radova.

Ukoliko su vam potrebne usluge usmenog prevođenja za prilike poput različitih konferencija, poslovnih sastanaka, venčanja, sudskih procesa… Alfa prevod je tu. Naši simultani prevodioci su vam na raspolaganju i uz njih možete biti sigurni da ćete svaku konverzaciju pratiti kao da se odvija na vašem maternjem jeziku.

Partner Vaše kompanije

Alfa prevod posebno sarađuje sa različitim kompanijama koje nastupaju na stranom tržištu ili sarađuju sa ino partnerima.

Naša agencija je tu kako bi vam omogućila da komunicirate globalno bez ikakvih ograničenja i to onda kada vam je to potrebno. Poslovnim korisnicima nudimo mogućnost jednokratne ili kontinuirane saradnje, a za stalne klijente obezbedili smo niz različitih pogodnosti poput:

  • Personalizovane usluge
  • Formiranja specijalizovanih lingvističkih timova
  • Saradnje sa marketinškim stručnjacima…

Alfa prevod – početak sjajne saradnje

Kontaktirajte nas za besplatnu procenu cena za Vaše prevode

Radno vreme:

Ponedeljak: 8:00 - 16:00
Utorak: 8:00 - 16:00
Sreda: 8:00 - 16:00
Četvrtak: 8:00 - 16:00
Petak: 8:00 - 16:00

_____

Posedujemo ISO 9001:2015 sertifikaciju.

Društvene mreže:

Osnovne informacije:

Alfa prevod d.o.o.

Bulevar Zorana Đinđića 77 lokal 3-4
11070 Novi Beograd

MB: 21641618
PIB: 112283254

office@alfaprevod.rs
0604358188