Prevođenje dokumenata za školovanje u inostranstvu

Prevođenje dokumenata za nastavak školovanja u inostranstvu obavljamo uz overu pečatom sudskog tumača, tako da ćete moći da ih koristite bez ikakvih smetnji.

Prevođenje dokumenata za školovanje u inostranstvu

Ako vi ili vaši bližnji planirate da se obrazujete van Srbije osnovna stvar koja vam je potrebna je prevođenje dokumenata za školovanje u inostranstvu. Bez obzira na državu u kojoj planirate da upišete srednju školu, fakultet ili postdiplomske studije prevodilačka agencija Alfa prevod je prava adresa na kojoj možete pribaviti prevode svedočanstva, đačke knjižice, diplome, sertifikate, seminarskih i diplomskih radova.

Sve prevedene dokumente za nastavak školovanja u inostranstvu overavamo pečatom sudskog tumača, tako da ćete moći da ih koristite bez ikakvih smetnji.

Prevođenje dokumenata za nostrifikaciju diplome

Prevođenje dokumenata za školovanje je potrebno i ukoliko želite da u Srbiji nostrifikujete diplomu koju ste stekli u inostranstvu.

U ovom slučaju, kako bi ste pokrenuli proces nostrifikacije, neophodno je da svoja dokumenta – diplomu, svedočanstva i/ili đačku knjižicu – prevedete na srpski jezik uz pečat sudskog tumača za srpski jezik. Ovakva vrsta prevoda propisana je zakonom koji se tiče nostrifikacije diplome.

Takođe, ukoliko želite da u inostranstvu nostrifikujete diplomu stečenu u Srbiji neophodno je da propisana dokumenta prevedete na jezik zemlje u kojoj želite da nostrifikujete diplomu.

Takođe, prevođenje dokumenata za školovanje često je potrebno i za apliciranje za vizu brojnih zemalja, a u agenciji Alfa prevod, na jednom mestu možete dobiti sve prevode dokumenata koji su vam potrebni na bilo koji jezik.

Cena prevođenja dokumenata za školovanje

Cena prevođenje dokumenata za školovanje u inostranstvu zavisi od nekoliko različitih faktora:

  • koliko prevodilačkih strana je potrebno prevesti
  • za koji jezik vam je potreban sudski prevodilac
  • za koje vreme je potrebno završiti prevod.

Cenu svih usluga možete pogledati u rubrici Cenovnik.

Kontaktirajte nas za besplatnu procenu cena za Vaše prevode

Radno vreme:

Ponedeljak: 8:00 - 16:00
Utorak: 8:00 - 16:00
Sreda: 8:00 - 16:00
Četvrtak: 8:00 - 16:00
Petak: 8:00 - 16:00

_____

Posedujemo ISO 9001:2015 sertifikaciju.

Društvene mreže:

Osnovne informacije:

Alfa prevod d.o.o.

Bulevar Zorana Đinđića 77 lokal 3-4
11070 Novi Beograd

MB: 21641618
PIB: 112283254

office@alfaprevod.rs
0604358188